Inschrijven

Inspiratiebijeenkomst

LET OP: de datum is gewijzigd! 22-01 is 05-02 geworden.

Op woensdagavond 5 februari 2020 organiseert stichting M-Pact een inspiratiebijeenkomst over het belang van vrijwilligerswerk voor de taalvaardigheden, participatie en integratie van de nieuwkomers in Enschede. Deze inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor organisaties die met vrijwilligers werken.
 
Thema   : Nieuwkomers als vrijwilliger bij uw organisatie?
Datum   : Woensdagavond 5 februari 2020
Tijd        : 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie  : Theaterzaal in het gebouw van Prismare,
                  Roomweg 167d, 7523 BM Enschede
 
Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin o.a. de nieuwe inburgeringswet en praktijkervaringen van de nieuwkomers en de organisaties aan de orde komen. We zijn heel erg benieuwd naar jullie input en ervaringen!
 
Wat zijn de kansen en de uitdagingen voor de organisaties? En wat is de impact?  Deze en nog vele anderen punten willen we graag met jullie bespreken. De definitieve uitnodiging met het inhoudelijke programma volgt binnenkort.

MIJN ORGANISATIE AANMELDEN

Valentijns high tea

Vanuit M-Pact Doe Mee Huis Stroinkslanden zal vrijdag 14 februari een gezellige high tea georganiseerd worden.

Kom gezellig met je vriend(en) of vriendin(nen), familie of buren naar Stroinkshuis! Tijdens een gezellige theeproeverij verzorgd door Monique van “thee van Bams” kun je genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes.

RESERVEREN: Er zijn beperkte zitplaatsen waardoor op tijd reserveren aan te raden is!

Tijd: vanaf 14.00 uur geserveerd worden
Kosten:  zijn slechts € 7,50 per persoon.
Reserveren: via 053- 85 15 248 of aan de balie bij Stroinkshuis!

DOEN!Beurzen in Enschede

Op 27 februari aanstaande vindt in het centrum van Enschede weer een Doen! Beurs plaats. 

De Doen! Beurs
De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.

Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variërend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportinstellingen. Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

Gratis toegang en voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er in uw wijk te doen is. Ben je op zoek naar scholing of vrijwilligerswerk en/of werk. Kom langs bij dit mooie event, laat je inspireren en doe mee!

Doen! Beurs

Datum: 27-02-2020
Tijd:9:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 14:15 uur.
Meer info: Facebook

Locatie
n.t.b.