Inschrijven

Beursvloer AMM Saxion

Dit jaar wil AMM een beursvloer organiseren in de vorm van ‘speeddatesessies’ met studenten. Deze beursvloer wordt gehouden op de academie zelf, waar u informatie uitwisselt met studenten. De studenten hebben op die manier de gelegenheid zich te verdiepen in de praktijk leerwerkplekken. 

Interesse?
Reageer dan voor 30 januari 2018 door op onderstaande link te klikken en je aan te melden! Bij voldoende aanbod wordt de beursvloer georganiseerd en krijgt u meer informatie toegezonden.

AANMELDEN
  
Datum:    13-02-2018
Locatie:   
Academie 'Mens & Maatschappij' Saxion
Tijd:         
Info volgt

Voor vragen kunt u contact zoeken met:

Walburga Boers | w.boers@saxion.nl | 088 - 019 6045
Academie Mens & Maatschappij | frontoffice.amm@saxion.nl | 088 - 019 1816

DOEN!Beurzen in Enschede

De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.

Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variërend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportinstellingen. Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

Datum: info volgt
Locatie
Tijd

DE tussen STAP

DE tussen STAP

Ontbreekt het je aan kennis over je talenten? Ben je onzeker over je eigen vaardigheden? Heb je moeite met doelen stellen en om gemotiveerd blijven? Zie je door de bomen het bos niet meer door alle mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk?

Dan is er goed nieuws! Vanuit de Wet Tegenprestatie wordt gestimuleerd dat mensen actief worden en zich inzetten als vrijwilliger. Met de workshop ‘de tussen Stap’ willen M-Pact en de Twentse Alliantie zich inzetten voor die mensen voor wie de stap naar vrijwilligers werk te groot is. ‘De tussen Stap’ is een programma op maat waarin je je talenten leert kennen doormiddel van thema’s die samen met de groep bepaald worden. Er wordt gewerkt met gastdocenten en informatie gegeven door organisaties op basis van vragen uit de groep.

Aan het eind van deze workshop – bestaand uit 15 bijeenkomsten van 2 uur – kun jij je eigen vaardigheden en talenten benoemen, is je zelfkennis en je eigenwaarde toegenomen. Je zorgt beter voor jezelf, bent in staat om betere keuzes te maken, je hebt weer de leiding over je eigen leven en de mogelijkheid om door te stromen naar ‘doe mee in Enschede’.

Datum : Maart 2018
Locatie:
Tijd:  Binnenkort meer info

NL Doet 2018

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Maak samen het verschil en doe mee! Lees meer....

Datum: 9 en 10 maart 2018
Locatie: 
Tijd:
Binnenkort meer info
Binnenkort meer info

KoT - FIFE Event 2018

Datum: 15 november 2018
Locatie: Info volgt
Tijd

Nationale Vrijwilligersdag

Jaarlijks op 7 december worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Deze extra aandacht verdienen ook de vrijwilligers binnen de gemeente Enschede.

In samenwerking met de Gemeente Enschede organiseert M-Pact daarom ook dit jaar weer een inspirerende middag met een dynamisch programma om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. 

Datum:
- nog niet bekend
Locatie:
Tijd:


Bekijk terugblik:
- Nationale Vrijwilligersdag 2017