Inschrijven

Ontwikkel je talenten bij M-Pact Volksuniversiteit

M-Pact Volksuniversiteit ('M-Pact Educatie') organiseert al meer dan negentig jaar een afwisselend en uitgebreid cursusaanbod voor de inwoners van Enschede en omgeving.

Cursussen voor vrijwilligers

Naast een algemeen cursusaanbod verzorgt de Volksuniversiteit ook cursussen speciaal voor mensen die vrijwilligerswerk doen. Daarnaast organiseert de M-Pact Volksuniversiteit cursussen op maat om participatie, integratie en emancipatie te stimuleren. 

Naar cursusaanbod voor vrijwilligers

Meer meedoen!

De M-Pact Volksuniversiteit heeft een groot netwerk met contactpersonen in welzijn, zorg, vrijwilligersorganisaties, zelforganisaties en culturele instellingen. Via en met hen kunnen wij onze doelgroepen bereiken en aanmoedigen om meer ‘mee te doen’.

M-Pact Educatie - Volksuniversiteit Enschede

Maatschappelijk stage lopen

MaS

Maatschappelijke stage gaat om het doen van vrijwilligerswerk. Dit vindt vooral plaats in de non-profitsector.
Wil je meer weten over maatschappelijke stages; kijk dan hier

De Vrijwilligers Carrousel

M-Pact organiseert “snuffelstages” voor vrijwilligers in combinatie met intervisie. De M-Pact vrijwilligerscarrousel noemen wij dat! Ideaal voor mensen die leuk en passend vrijwilligerswerk zoeken maar graag eerst bij een aantal vrijwilligersplekken rond willen kijken om de sfeer te proeven. Je gaat uitsluitend naar organisaties die ook daadwerkelijk vrijwilligers zoeken.

Lees meer...