Inschrijven

Stage bij M-Pact

Jongeren ontdekken de wereld van vrijwilligerswerk

De zomervakantie komt er weer aan en dat betekent het einde van het schooljaar. Ook bij M-Pact merken we dat; onze stagiaires zwaaien één voor één af.

Deze week nemen we weer afscheid van één van de jongeren die binnen M-Pact een stage doorlopen: Firas, 25 jaar, is HR stagiaire bij M-Pact geweest. Drie dagen per week was hij op de werkvloer te vinden om zich te kunnen richten op de HR gerelateerde aspecten binnen M-Pact. Een concrete opdracht had hij niet maar stond overal open voor en heeft zijn stage met veel plezier doorlopen. Binnen M-Pact kon hij de HR-kant leren kennen ter aanvulling op zijn eerder opgedane ervaring binnen de uitzendkant van het HRM-vak.

Firas woont in Tubbergen bij zijn ouders, heeft twee zussen en houd van voetbal en fitness. “Ik ga dagelijks met de auto op en neer naar Enschede” vertelt hij. In de toekomst, als hij zijn studie heeft afgerond, wil hij graag in Enschede of Hengelo gaan wonen.

Firas doet de HRM opleiding binnen Windesheim in Zwolle en zit nu in het einde van het derde jaar. Hiervoor heeft hij stage gelopen bij Young Capital in Enschede waar hij werkte als ‘recruiter’.

“Dat houd in dat ik mensen moet matchen bij verschillende bedrijven. In feite hetzelfde werk als de matchadviseurs bij M-Pact doen. Nu werk ik er nog steeds twee dagen in de week. Na dit schooljaar moet ik afstuderen en dan ben ik klaar met mijn opleiding!” vertelt Firas met een grote glimlach op zijn gezicht. Gezien zijn inzet en enthousiasme binnen M-Pact hebben we daar het volste vertrouwen in.

Firas is niet de enige stagiaire die afgelopen maanden binnen M-Pact zijn stage heeft doorlopen of afgerond. M-Pact biedt aan tal van jongeren een leuke en leerzame leer-werkplek aan. Heb jij ook belangstelling of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om voor jouw vakgebied stage te lopen binnen M-Pact? Mail dan naar info@m-pact.nl of bel naar 053 - 4323304