Inschrijven

Bekendmaking NOMINATIES!

De GENOMINEERDEN zijn bekend!

De Jury heeft 5 genomineerden geselecteerd uit de inzendingen van de nominatie ronde die afgelopen maanden heeft plaatsgevonden.

Wat betekent de nominatie?
Dit betekent dat de genomineerde instanties/organisaties/verenigingen in aanmerking komen voor de eerste, tweede of derde prijs. 
Deze worden bekend gemaakt tijdens ‘de nationale dag van de vrijwilliger’ op zaterdag 7 december 2019 van 12:30 tot 17:00 uur. De bekendmaking en prijsuitreiking zal deze middag plaatsvinden in Theater Prismare aan de Roomweg 167d (Roombeek) en wordt uitgereikt door een wethouder van de gemeente Enschede. 
Daarnaast worden zij door M-Pact aangemeld voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020 en de Allerhande Vrijwilligersprijs 2020. 

Binnenkort begint de stemronde!
Ben je lid van onze M-Pact nieuwsbrief dan zal je volgende week een mail ontvangen met daarin de stemknop. Ben je geen lid van deze nieuwsbrief? Op onze website en in de social media zal rond dezelfde tijd de link naar een stemmogelijkheid geplaatst worden! Kortom; het valt haast niet te missen!
Er kan vervolgens tot zondag 1 december gestemd worden op jouw favoriet. Daarna sluiten de lijnen en hoor je op de Nationale Vrijwilligersdag 2019 wie uiteindelijk gewonnen heeft!