Inschrijven

Maak werk van jouw droom!

Doe mee!

Stap voor stap op weg naar werk

ROC Educatie en M-Pact helpen je stap voor stap op weg naar werk en maken daarbij gebruik van hun eigen netwerk, gastsprekers en trainingen. Wie ben je? Wat vind je leuk? Waar ben je goed in en wat zou je willen leren? Dit zijn de eerste vragen waarop je antwoord gaat vinden tijdens het DOE MEE programma. Ook leer je basisvaardigheden zoals bijvoorbeeld; jezelf presenteren, op tijd komen, je Nederlands beter beheersen en ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, scholing, netwerken, leefstijl en gezondheid. Daarna ga je een eigen stappenplan maken, ga je georganiseerde activiteiten bijwonen die je helpen naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid bij het vinden van een baan. Je leert hoe je een goede CV kan maken, hoe je solliciteert, welke beroepen bij jou passen, hoe je een ‘elevator pitch’ houdt en waar je het beste passende vacatures vindt. Tot slot breng je al het geleerde in praktijk door het doen van vrijwilligerswerk of het lopen van een snuffelstage. Als je alle stappen hebt doorlopen ontvang je een officieel certificaat van deelname en kan je zelfstandig aan het werk.

Voor meer informatie en aanmelden kan je mailen naar info@m-pact.nl

Eigen Kracht

MAAK WERK VAN JOUW DROOM!
[M-Pact Ladies]

'EIGEN KRACHT' is een voortzetting van het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE Event en heeft als doel vrouwen te inspireren hun talenten, doelen en dromen te ontdekken én om stappen te blijven zetten.

Denk daarbij aan (weer) een opleiding doen, leuk (vrijwilligers) werk ontdekken of misschien wel om als ZZP’er aan de slag te gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om je aan te melden voor een bedrijfsbezoek of een werkervaringsplek en natuurlijk denken wij bij stappen zetten ook aan je persoonlijke ontwikkeling! Op diverse thema’s als communicatie, presentatie, budgetteren, zelfvertrouwen, solliciteren en onderhandelen kun je leuke en leerzame workshops volgen.

Kom, doe mee, wissel je ervaringen uit met andere vrouwen en vergroot je netwerk!

Voor meer info en aanmelden kan je kijken op de pagina M-Pact Ladies of mailen naar info@m-pact.nl