Skip Navigation

Carintreggeland

Non-profit

Over ons

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Het verhaal van de klant is ons vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden ...

Zorg & Welzijn
Deel

Natuurwerkmaatje Hof Espelo

6 uur/week · Start vanaf 1 jan 2019
Weerseloseweg 259 7522PS Enschede
Zorg & Welzijn
5 plaatsen over.
#21644
Scan me of ga naar m-pact.nl/o/Carintreggeland/activiteiten/Natuurwerkmaatje-Hof-Espelo/21644 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

In samenwerking met Landschap Overijssel werken we met jong dementerenden aan onderhoud binnen landgoed Hof Espelo. Het snoeien van struiken is hiervan een onderdeel. Dit vindt plaats op elke dinsdag. - Houdt u van werken in de natuur? - Bent u in staat om hierin ook iemand te begeleiden? Dan zoeken we u!

Opleidingsvereiste

MBO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs

Dit krijg je ervoor terug

U ondersteunt een (jong) dementerende bij een zinvolle daginvulling. Samen werkt u in de natuur waardoor men zich energieker en nuttig voelt.

Hoe kom ik er?
Over Carintreggeland
Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Het verhaal van de klant is ons vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Ons doel is dat de klant binnen de mogelijkheden die hij/zij heeft een zo waardevol mogelijk leven kan leiden.
Ons aanbod is breed: van wijkverpleging, dagvoorzieningen en tijdelijke opname tot verpleeghuiszorg. En van voeding- en dieetadvies en fysiotherapie tot welzijnsactiviteiten voor ouderen en personenalarmering.
5 plaatsen over.
#21644
Scan me of ga naar m-pact.nl/o/Carintreggeland/activiteiten/Natuurwerkmaatje-Hof-Espelo/21644 om je aan te melden