Skip Navigation

I-Workspace

Non-profit

Over ons

Wij geloven dat iedereen waardevolle ideeën heeft. Maar soms wil je jouw initiatief nog meer kracht geven. Bijvoorbeeld door extra netwerk, financiering of hulp bij de uitvoering. Wij coachen ...

Community & familie
Deel

Over I-Workspace

Wij geloven dat iedereen waardevolle ideeën heeft. Maar soms wil je jouw initiatief nog meer kracht geven. Bijvoorbeeld door extra netwerk, financiering of hulp bij de uitvoering. Wij coachen initiatiefnemers zodat eventuele drempels en obstakels verdwijnen. iWorkspace geeft jouw idee nog meer maatschappelijke impact. Zo helpen we jou de volgende stap te zetten.
Door een-op-een contact adviseren wij initiatiefnemers tijdens een spreekuur in de bibliotheek. Om een spreekuur in te plannen, neem contact op met de adviseur bij jou in de buurt.
Behalve een-op-een advies (op afspraak), organiseren wij ook themaspreekuren, waarbij een groep mensen aanwezig is om een bepaald thema te behandelen. Daarnaast verbinden wij mensen onderling, aan organisaties, bedrijven, overheden etc. door middel van netwerkbijeenkomsten. Wij geloven dat iedereen waardevolle ideeën heeft. Maar soms wil je jouw initiatief nog meer kracht geven. Bijvoorbeeld door extra netwerk, financiering of hulp bij de uitvoering. Wij coachen initiatiefnemers zodat eventuele drempels en obstakels verdwijnen. iWorkspace geeft jouw idee nog meer maatschappelijke impact. Zo helpen we jou de volgende stap te zetten.
Door een-op-een contact adviseren wij initiatiefnemers tijdens een spreekuur in de bibliotheek. Om een spreekuur in te plannen, neem contact op met de adviseur bij jou in de buurt.
Behalve een-op-een advies (op afspraak), organiseren wij ook themaspreekuren, waarbij een groep mensen aanwezig is om een bepaald thema te behandelen. Daarnaast verbinden wij mensen onderling, aan organisaties, bedrijven, overheden etc. door middel van netwerkbijeenkomsten.