Maak het verschil en wordt onze vrijwilliger

Maak het verschil en wordt onze vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Kneedweg 103, 7511 CC Enschede, Netherlands
Activiteiten begeleidenTuinierenVervoerKoken & etenSportBuitenGastheer/vrouwMaatje & buddyOndersteunend werkBoodschappen doenCreatiefMuziekHandwerkenNederlands
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Estinea Kneedweg
#86126
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Kneedweg/activiteiten/Maak-het-verschil-en-wordt-onze-vrijwilliger/86126 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Woonlocatie van Estinea, voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Op dit moment wonen er 16 bewoners, die behoefte hebben aan wat jij kan bieden.

Uitgebreide omschrijving

Maak het verschil en wordt onze vrijwilliger 


De Kneedweg is een woonlocatie van Estinea, voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Op dit moment wonen er 16 bewoners, die behoefte hebben aan wat jij misschien wel kan bieden!


Wil jij vrijwilligerswerk doen dat ertoe doet? Vaak kun je nét dat extraatje bieden waar familie en begeleiders niet aan toekomen. 

Ook voor jezelf is vrijwilligerswerk een waardevolle ervaring. Je ontmoet nieuwe mensen, kunt jezelf ontwikkelen en draagt écht iets bij aan de samenleving. Vrijwilligerswerk kan ook een mooie manier zijn om te kijken of werken in de gehandicaptenzorg bij je past.


Vrijwilligerswerk is altijd maatwerk. We gaan daarom eerst in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. Je geeft aan wanneer, hoe regelmatig, en wat voor soort vrijwilligerswerk je wilt doen. Vind je het leuk om met iemand te wandelen, helpen met koken/ bakken, werken in de tuin, spelletjes, knutselen op de groep of koffie te drinken? Of doe je liever klusjes? Misschien heb je wel een hobby die je op een leuke, leerzame manier kunt inzetten. Wij staan aan de Kneedweg open voor ideeën. 


Bij interesse, neem contact op met ons.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Estinea Kneedweg

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Wij zetten ons in voor hun levensgeluk. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsgevoel, gedrevenheid, oprechte aandacht en professionaliteit.