wie helpt cliënten uit de opvang bij de klussen als ze verhuizen?

wie helpt cliënten uit de opvang bij de klussen als ze verhuizen?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 15 jul 2024 Voor ongeveer 3 maanden
Enschede, Overijssel, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnBuurt & omgeving
Geschikt voor jongerenGeschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kadera
#80957
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Kadera1/activiteiten/wie-helpt-clienten-uit-de-opvang-bij-de-klussen-als-ze-verhuizen/80957 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Cliënten van Kadera (vrouwen met kinderen) helpen zodra ze een eigen huis krijgen toegewezen: verhuizen, spullen pakken, meubels in elkaar zetten, klussen.

Uitgebreide omschrijving

Sommige cliënten uit de opvang bij Kadera hebben geen of een erg klein eigen netwerk en kunnen dus niemand vragen om te helpen bij de verhuizing naar een eigen woning. Ze hebben vaak niet voldoende middelen om deze hulp in te huren.

Ben jij handig, heb je rijbewijs, heb je tijd om een handje te helpen? Ik ga graag met je in gesprek om kennis te maken. Onze cliënten hebben veel meegemaakt en maken een nieuwe start na het herstel vanuit een onveilige situatie van huiselijk geweld. We zoeken betrouwbare mensen die eenmalig, tijdelijk of voor een langere tijd gekoppeld kunnen worden aan een cliënt om ondersteuning te bieden en een veilig netwerk op te bouwen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Kadera

Kadera is een organisatie die mensen opvangt die te maken hebben (gehad) met Huiselijk Geweld. Dit geldt voor mannen, vrouwen en kinderen. Kadera heeft vestigingen in Enschede en Zwolle