Maatschappelijke stage in de buitenlucht

Maatschappelijke stage in de buitenlucht

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
KlussenBuiten
Natuur & MilieuWelzijn
Geschikt voor jongeren
Activiteit Delen
Natuurwerkgroep EnHOe
#85747
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Natuurwerkgroep-Enhoe/activiteiten/Maatschappelijke-stage-in-de-buitenlucht/85747 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat kies jij voor je maatschappelijke stage: binnen zitten of lekker buiten aan de slag? Bij natuurwerkgroep EnHOe kun je in de natuur je uren volmaken.

Uitgebreide omschrijving

Bij EnHOe kun je je maatschappelijke stage doen door te helpen bij het onderhoud van de natuur. Je hoeft geen ervaring te hebben, want je krijgt instructie en begeleiding. Er zijn altijd verschillende werkzaamheden, dus er is werk voor iedereen. We werken alleen met handgereedschap (zoals zagen, snoeischaren en spaden).

We werken in de mooie natuur rondom Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Je kunt om de week meedoen op zaterdagochtend (9-13 uur) en in vakanties kun je ook op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend meedoen.

Dus: wil je eens wat anders proberen dan binnen zitten (net als op school)? Kom dan meedoen bij EnHOe!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Natuurwerkgroep EnHOe

EnHOe organiseert onderhoudswerk in natuurgebieden in de buurt van Enschede, Hengelo en Oldenzaal. We werken op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtenden van 9 tot 13 uur. Dat gebeurt in de periode van juli tot en met maart. Iedereen kan meedoen; hoe vaak en wanneer je wilt meedoen, bepaal je zelf.
De organisatie zorgt voor gereedschap, zelf zorg voor je goede kleding en voor wat te eten en drinken in de pauze. Op zaterdagochtenden krijg je na afloop van het werk een kom lekkere soep.
Elk voorjaar is er een gezellige seizoensafsluiting voor deelnemers, meestal met een heerlijke lunch. En soms zijn er interessante excursies, lezingen en workshops waar je aan mee kunt doen.
Meedoen? Kijk op www.enhoe.nl of stuur een e-mail naar: [email protected].