Organisatie natuurbeheer

Organisatie natuurbeheer

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Natuur & MilieuWelzijn
Activiteit Delen
Natuurwerkgroep EnHOe
#85748
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Natuurwerkgroep-Enhoe/activiteiten/Organisatie-natuurbeheer/85748 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij hart voor de natuur en houd je van organiseren? Kom dan EnHOe helpen bij het organiseren van onderhoudswerk in de natuur.

Uitgebreide omschrijving

Natuurwerkgroep EnHOe organiseert onderhoudswerk in de mooiste natuurgebieden rondom Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Daar kun jij bij helpen, want dit gaat natuurlijk niet vanzelf.

We zorgen ervoor dat vrijwilligers op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtenden aan de slag kunnen. Verder houden we de website en diverse sociale media bij, maken een nieuwsbrief, verzenden en beantwoorden e-mails, betalen rekeningen en onderhouden contact met andere natuurorganisaties. Er zijn dus taken genoeg en we horen graag waar jouw talenten en interesses liggen.

Activiteit Delen

Over Natuurwerkgroep EnHOe

EnHOe organiseert onderhoudswerk in natuurgebieden in de buurt van Enschede, Hengelo en Oldenzaal. We werken op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtenden van 9 tot 13 uur. Dat gebeurt in de periode van juli tot en met maart. Iedereen kan meedoen; hoe vaak en wanneer je wilt meedoen, bepaal je zelf.
De organisatie zorgt voor gereedschap, zelf zorg voor je goede kleding en voor wat te eten en drinken in de pauze. Op zaterdagochtenden krijg je na afloop van het werk een kom lekkere soep.
Elk voorjaar is er een gezellige seizoensafsluiting voor deelnemers, meestal met een heerlijke lunch. En soms zijn er interessante excursies, lezingen en workshops waar je aan mee kunt doen.
Meedoen? Kijk op www.enhoe.nl of stuur een e-mail naar: [email protected].