Stichting 55+ zoekt: Docent Engels

Stichting 55+ zoekt: Docent Engels

Structureel werk · 2–3 uur/week
Schuttersveld 17, 7514 AC Enschede, Netherlands
OnderwijsActiviteiten begeleidenEngels
Ouderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting 55+ Enschede
#87105
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-551/activiteiten/Stichting-55-zoekt-Docent-Engels/87105 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om actieve senioren de Engelse taal te leren? Wij Stichting 55+ zoeken een docent Engels om op vrijwillige basis aan ‘beginners’ les te geven.

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om actieve senioren de Engelse taal te leren? Wij Stichting 55+ zijn op zoek naar een docent Engels die op vrijwillige basis aan ‘beginners’ les wil geven.


Stichting 55+ is een Stichting met zo'n 1800 deelnemers. Wij organiseren wekelijks ca. 60 activiteiten/cursussen begeleid door ongeveer 100 vrijwilligers. Onze leden ontmoeten elkaar in ‘t Pluspunt op het Schuttersveld. Het is een gezellige manier om anderen te ontmoeten en om een interessante cursus te volgen en actief bezig te zijn.


Voor aanmelding of nadere informatie kunt u via de contactpersoon contact opnemen met de coördinator Cultuur (talen). Of rechtstreeks via de link op onze website. Gedurende de kennismakingsperiode draait u mee als reserve/inval.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Het gebouw is op het Meubelplein bereikbaar via de weg tussen Welkoop en KPN door helemaal aan het eind linksom de verhoging op te rijden.
2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting 55+ Enschede

Stichting 55+, samen actief, is een organisatie die zich in wil zetten voor alle burgers in de leeftijd vanaf 55 jaar in Enschede en omgeving door hen activiteiten en cursussen aan te bieden waarbij Ontmoeting (verbetering onderlinge contacten), Ontplooiing (vergroten kennis en/of vaardigheden) en Ontzitting (stimuleren van het in beweging zijn) centraal staan.